Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

3mk HardGlass Premium Tempered Glass for Xiaomi Mi 5

Κωδικός: 5901571169712
10,00 

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Ποσ.:
  • Η διαδικασία σκλήρυνσης σε ακόμη υψηλότερες θερμοκρασίες, στους 450 ° C εξασφαλίζει ότι η HardGlass 2 Limited Edition αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητας.
  • Η σκληρότητα για την HardGlass Limited Edition 2 βρίσκεται στο υψηλό επίπεδο 9H (σκληρότητα μολύβδου σύμφωνα με τη κλίμακα Wolf-Wilburn), γεγονός που την καθιστά πλήρως ανθεκτική στις γρατσουνιές. Ακόμα και τα σκληρότερα αντικείμενα όπως το μαχαίρι ή τα κλειδιά δεν είναι πρόβλημα.
  • Η νέα επίστρωση oleophobic προσθέτει ακόμη πιο καλή αίσθηση στην αφή. Προκαλεί ομαλή και ικανοποιητική κίνηση που δίνει την αίσθηση ότι αγγίζετε την πραγματική οθόνη. Το HardGlass 2 Limited Edition απλοποιεί την απομάκρυνση βρωμιάς και λιπαρών ουσιών κάθε είδους.
  • Η στρογγυλότητα των άκρων που επιτυγχάνεται με την τεχνολογία 2,5D προσθέτει επιπλέον άνεση κατά τη χρήση. Η βελτιωμένη διαδικασία κατασκευής και το πάχος 0,3mm ενισχύουν την αντοχή στην κρούση.
  • Η πιο ακριβής και γρήγορη εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες αέρα που παρέχονται από μη κολλώδη υλικά InviscidSil ™ και Fit-In ™.
  • Τέλεια προσαρμογή επιτεύχθηκε με καινοτόμες τεχνολογίες και ειδικές μεθόδους κατασκευής.
  • Περιέχει ένα tempered glass, ένα υγρό και ένα στεγνό πανάκι, ετικέτες σκόνης, οδηγίες εγκατάστασης και ειδική κάρτα για τις φουσκάλες.

Κωδικός Προϊόντος 5901571169712
Κατασκευαστής 3mk
Eγγύηση Όχι
Full Body / Screen Screen
Τύπος Tempered Glass

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Ποιότητα
Τιμή
Αξία

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν