Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

Anker Eufy Doorbell 2K, Smart Θυροτηλεόραση με AI Human Detection, 2-Way Audio

Κωδικός: E82101W4
199,00 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

 • 2.5x ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ: Ο ενσωματωμένος αισθητήρας Sony 2K και ο φακός επαγγελματικών προδιαγραφών, σου επιτρέπουν να βλέπεις πεντακάθαρα. Έτσι, θα έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα κάθε επισκέπτη, που πλησιάζει την πόρτα σου. Δες τους επισκέπτες που πλησιάζουν την πόρτα σου με απόλυτη λεπτομέρεια, ακόμα κι όταν υπάρχει φως που δημιουργεί σκιά πίσω τους.
 • ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ: Προστατεύει το σπίτι και.. το πορτοφόλι σου. Η θυροτηλεόραση eufy είναι εύχρηστη και βολική. Αποθηκεύει τα αρχεία σου σε ενσωματωμένη μνήμη και έτσι, δεν χρειάζεται να πληρώνεις τρίτους φορείς για να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου.
 • ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Μία φόρτιση μπορεί να τροφοδοτήσει τη συσκευή για μέχρι και 6 μήνες. Εναλλακτικά, μπορεί να συνδεθεί ενσύρματα, για διαρκή τροφοδοσία.
 • ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ: Το αυξημένο 4:3 Aspect Ratio σου παρέχει την τέλεια οπτική γωνία, για να βλέπεις ξεκάθαρα όποιον προσεγγίζει την πόρτα σου.
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ: Ο εξελιγμένος αισθητήρας κίνησης σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης ανθρώπου και των ζωνών δραστηριότητας, σου δίνει πλήρη έλεγχο. Λαμβάνεις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που κάποιος πλησιάζει την ιδιοκτησία σου. Η συσκευή λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, η οποία αναλύει κάθε περίσταση σε πραγματικό χρόνο, με τεράστια ακρίβεια και καθορίζει αν υπάρχει άνθρωπος ή όχι στην κορνίζα. Έτσι, αποτρέπει τους λανθασμένους συναγερμούς, ενώ σε ειδοποιεί μόνο όταν χρειάζεται.
 • Power-Savvy Σύνδεση Η ασύρματη σύνδεση της Θυροτηλεόρασης Eufy με το σύστημα Homebase εξοικονομεί μέχρι και 58% ενέργεια όταν η συσκευή είναι standby.
 • Τα δεδομένα σου είναι ασφαλή H πιστοποίηση κρυπτογράφησης δεδομένων - Military-grade AES-256, διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σου δεδομένα είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.
 • Ρυθμιζόμενες ζώνες εντοπισμού Δημιούργησε ζώνες δραστηριότητας, για να ρυθμίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια το πεδίο εντοπισμού κίνησης. Έτσι, μπορείς να αποκλείσεις πεζοδρόμια και άλλα σημεία, που έχουν πρόσβαση οι πεζοί, για να ελαττώσεις τον αριθμό των λανθασμένων ειδοποιήσεων που λαμβάνεις από το συναγερμό.
 • “Hey Alexa, show me my front door” Η θυροτηλεόραση είναι συμβατή με Google Voice Assistant και Amazon Alexa, ώστε να έχεις εικόνα και έλεγχο της εισόδου σου, με μία φωνητική εντολή.
 • Απάντηση σε πραγματικό χρόνο Επικοινώνησε απευθείας με όποιον πλησιάζει στην πόρτα σου, με το ενσωματωμένο σύστημα επικοινωνίας 2 άκρων. Ακόμα πιο εύκολη επικοινωνία
 • Κατέγραψε και κάνε setup μέχρι 3 αυτόματες απαντήσεις. Όταν η συσκευή εντοπίζει δραστηριότητα, εσύ μπορείς απλά να επιλέγεις μία από τις αποθηκευμένες απαντήσεις, για να αλληλεπιδράσεις με τον επισκέπτη ή να του δώσεις εντολή.

Specs: Image Quality SONY Sensor, 2K Resolution (2560x1920), WDR Power Options Built-in Battery (180-day battery life) or Existing Doorbell Wiring (8-24V) Smart Detection Human Body and Face Detection Video Storage Location 16GB, On HomeBase Doorbell Chime 1. HomeBase speaker as a chime. 2. Alexa Echo device as a chime. 3. Compatible with existing chime. (Hardwired) Suitable for 1. Houses without existing doorbell wires. 2. Users who don't want to handle the wiring. Opearting Temperature -20°C - 50°C

Κωδικός Προϊόντος E82101W4
Κατασκευαστής Anker
Χρώμα Black

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Τιμή
Αξία
Ποιότητα

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν