Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

Yeelight Atmosphere Candela LED WiFi, Λευκό Θερμό 6.5W - Gold

Κωδικός: YLFW01YL
44,00 

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Ποσ.:
  • Βελτιώθηκε με κάθε τρόπο Η Candela χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σιωπηλής μετάδοσης κίνησης. Κάθε στοιχείο έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση κατά τη ρύθμιση του φωτός.
  • Ομαδοποιήστε τους λαμπτήρες σας Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία BLE Mesh, οι λαμπτήρες Candela μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε έως και 30.000 κομμάτια κάθε φορά. Απλώς στρέψτε οποιοδήποτε Candela και παρακολουθήστε τους άλλους να ζωντανεύουν, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητά τους στο Candela που ελέγχετε.
  • Φυσικό φως Η Candela έχει θερμοκρασία χρώματος 1800K, η οποία είναι ίδια με τη θερμοκρασία φλόγας κεριών. Επιπλέον, έχει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, χάρη στην οποία αντανακλά πιστά το ζεστό χρώμα του κεριού, αλλά χωρίς τη φλόγα. Κατά το σχεδιασμό, η υγεία των χρηστών Candela δεν έχει ξεχαστεί, γι 'αυτό παράγει ελάχιστες ποσότητες μπλε φωτός.
  • Διάρκεια Η ενσωματωμένη μπαταρία 2100mAh επιτρέπει την αδιάκοπη χρήση της λάμπας για έως και 8 ώρες.
  • Ελέγξτε το με το smartphone σας Ελέγξτε την Candela συνδέοντάς την στην εφαρμογή Yeelight στο τηλέφωνό σας. Χάρη σε αυτό μπορείτε επίσης να ελέγχετε πολλά Candels ταυτόχρονα. Ομαδοποιήστε μεμονωμένες συσκευές για να δημιουργήσετε τα δικά σας αξέχαστα σχέδια.
  • Μοναδικός σχεδιασμός Το πλαστικό πολυανθρακικό γυαλί του οποίου κατασκευάζεται ο διαχύτης Candela, επιτρέπει ομοιόμορφη κατανομή του φωτός. Αυτή η λύση συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία και τον κομψό σχεδιασμό.
  • Στοχαστικές λύσεις Η θύρα του φορτιστή τοποθετείται κατά τρόπο ώστε να μην αποσπούν την προσοχή από τον όμορφο σχεδιασμό και να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ζημιάς. Στο κάτω μέρος της Candela θα βρείτε έναν διακόπτη, ένα κουμπί ζεύξης με ένα smartphone μέσω Bluetooth και μια ένδειξη κατάστασης μπαταρίας.
Κωδικός Προϊόντος YLFW01YL
Κατασκευαστής Xiaomi
Χρώμα Gold

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Ποιότητα
Τιμή
Αξία

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν