Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

Dome Glass for Samsung Galaxy S10 - Full Cover

Κωδικός: 8809365403219
45,00 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

  • To Signature Dome Glass καλύπτει ολόκληρη την οθόνη σας

Tο προστατευτικό γυαλί Dome καλύπτει ακόμα και τις καμπύλες άκρες της ένδοξης οθόνης του Samsung Galaxy. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε, να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας είναι ασφαλές από τις σταγόνες, τα χτυπήματα και τις δοκιμές και τις δοκιμασίες της ζωής.

  • Η πλήρης εγκατάσταση κολλητικής και υπεριώδους ακτινοβολίας εγγυάται πλήρη προστασία

Αυτός ο εξαιρετικά ανθεκτικός προστατευτικός μηχανισμός οθόνης από τη Whitestone χρησιμοποιεί μια έξυπνη μέθοδο εγκατάστασης, η οποία περιλαμβάνει μια λαβή κόλλα και "σκλήρυνση" με υπεριώδες φως για συγκόλληση. Χρησιμοποιώντας το εύκολο βήμα προς βήμα οδηγό βίντεο που εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα, σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε σκληρή, ανθεκτική προστασία για κάθε ίντσα της πολύτιμης οθόνης της συσκευής σας. Ακόμη καλύτερα, το προστατευτικό οθόνης Whitestone Dome Full Cover Glass διαθέτει πρόσθετο συγκολλητικό σωλήνα, εάν έχετε προβλήματα στην πρώτη σας εφαρμογή.

  • 9H σκληρότητα για ανώτερη αντοχή σε γρατζουνιές και κραδασμούς

Το τηλέφωνό σας υπόκειται σε πολλούς κινδύνους καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και αν λάβετε κάθε προφύλαξη για να διατηρήσετε τη συσκευή σας ασφαλή, θα μπορούσατε ακόμα να γρατζουνίσετε τυχαία την οθόνη με ένα κλειδί ή κέρμα, ενώ το τηλέφωνό σας είναι σε τσέπη, για παράδειγμα. Αυτό το προστατευτικό οθόνης είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο γυαλί με σκληρότητα 9H, που εγγυάται ασφάλεια από τις σκληρές συνθήκες ζωής.

  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε σπασμένη οθόνη

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν έχει νόημα να εφαρμόσετε ένα προστατευτικό οθόνης σε μια ήδη σπασμένη οθόνη Samsung Galaxy, αλλά οι επισκευές στην οθόνη σας μπορεί να είναι δαπανηρές και θα θέλετε να αποφύγετε περαιτέρω ζημιές όπου είναι δυνατόν. Λόγω της διαδικασίας "σκλήρυνσης" UV και της ποιότητας συγκολλητικής ουσίας που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση αυτού του προστατευτικού, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και το Dome Glass σε κατεστραμμένες ή σπασμένες γυάλινες οθόνες - αναστέλλοντας κάθε σπάσιμο στις διαδρομές του και εξασφαλίζοντας προστασία από πρόσθετες ρωγμές.

  • Η ολεοφοβική επιφανειακή επίστρωση παρέχει αντοχή σε δακτυλικά αποτυπώματα

Με μια ολεοφοβική επιφανειακή επικάλυψη, τα σημάδια δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μειωθούν σημαντικά, έτσι ώστε η υπέροχα καθαρή οθόνη σας να μπορεί να προβληθεί χωρίς δαχτυλιές.

  • Διατηρεί τέλεια ευαισθησία στην αφή

Θα παρατηρήσετε ακόμη και τη διαφορά με αυτό το προστατευτικό που εφαρμόζεται. Ενώ το γυαλί Dome είναι στην οθόνη σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην ευαισθησία της οθόνης σας, επιτρέποντάς σας να μιλάτε, να πληκτρολογείτε και να αλληλεπιδράτε με τη συσκευή σας, όπως θα κάνατε κανονικά.

  • Κόβει το μπλε φως κατά 25% για να προστατεύσει τα μάτια σας

Με το Dome Glass, η οθόνη σας δεν είναι το μόνο πράγμα που θα απολαμβάνει αυξημένη προστασία. Τα μάτια σας θα σας προστατευθούν, εξαιτίας της μείωσης του βλαβερού μπλε φωτός του Dome Glass από την οθόνη σας. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε ευκολότερα με το Whitestone.

  • Case compatibility

Το προστατευτικό οθόνης Whitestone Dome Glass είναι συμβατό με μερικές από τις πιο δημοφιλείς θήκες κινητών. Οι δοκιμές μας σχετικά με αυτό το προστατευτικό οθόνης και τη συμβατότητα των θηκών είναι σε εξέλιξη.

Κωδικός Προϊόντος 8809365403219
Κατασκευαστής Whitestone
Eγγύηση -
Full Body / Screen Screen
Τύπος Tempered Glass

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Ποιότητα
Τιμή
Αξία

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν