Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

iOttie iTap Magnetic 2 - Dash & Windshield Mount

Κωδικός: HLCRIO156

Απο

32,50 €
25,50 

Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε

Το iOttie iTap Magnetic 2 Vent Mount είναι μια εξελιγμένη και πλήρως λειτουργική λύση τοποθέτησης τηλεφώνου που παρέχει ισχυρή λαβή για όλα τα smartphones χρησιμοποιώντας μαγνητική λαβή. Χρησιμοποιώντας μια στεφάνη από αλουμίνιο, το iTap Magnetic 2 Vent Mount είναι χτισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και έχει ένα σύγχρονο σχέδιο που τον κάνει να ξεχωρίζει.. Σε αντίθεση με άλλες βάσεις εξαερισμού, το iTap Magnetic 2 Vent Mount σχεδιάστηκε για να επιτρέπει πλήρη περιστροφή 360 μοιρών, παρέχοντας στον χρήστη καλύτερη γωνία θέασης. Με τη χρήση μαγνητών σπάνιων γαιών, οι χρήστες θα μπορούν να παρατηρούν την ισχυρή λαβή μόλις τοποθετήσουν το μαγνήτη κοντά στο στήριγμα. Το iTap Magnetic 2 Vent Mount φιλοξενεί τα περισσότερα smartphones καθώς και τις θήκες τους χρησιμοποιώντας τη παρεχόμενη μεταλλική πλάκα. Είναι πιο συμπαγές από ό, τι οι περισσότερες βάσεις στην αγορά. Απλά συνδέστε τη μαγνητική πλάκα στο smartphone σας και τοποθετήστε το με το ένα χέρι.

  • Σημείωση: Ο μαγνήτης δεν πρέπει να προκαλεί διακοπή στην υπηρεσία ή τη σύνδεση του smartphone σας κατά τη χρήση. Μπορεί να προκαλέσει δευτερεύουσες παρεμβολές στη λειτουργία gps του smartphone και θα επανέλθει στο φυσιολογικό μόλις αφαιρεθεί από τη βάση.
  • Παρέχει επιλογή εσωτερικής και εξωτερικής μεταλλικής πλάκας. Κάθε πλάκα χρησιμοποιεί μια κολλητική ταινία για να συνδεθεί για να επιλέξει τη θέση τοποθέτησης της συσκευής και είναι εύκολα αφαιρούμενη. Οι 2 μαγνήτες σπάνιας γης παρέχουν δύναμη έλξης 7 λιβρών για να δώσουν στους χρήστες μια ισχυρή λαβή.
  • Μικρό και συμπαγές με εξελιγμένο σχεδιασμό. Παρέχει γωνίες προβολής 360 ° χρησιμοποιώντας μια άρθρωση στροφέα για να δώσει στον χρήστη βελτιωμένη προβολή της συσκευής του.

Κωδικός Προϊόντος HLCRIO156
Κατασκευαστής iOttie
Χρώμα Black
Κατάλληλο για παρμπρίζ Ναι
Κατάλληλο για ταμπλό αυτοκινήτου Ναι
Μέγιστο Πλάτος -
Ελάχιστο Πλάτος -
Περιστροφή 360°
Διαστάσεις -
Eγγύηση 1 Year

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Τιμή
Αξία
Ποιότητα

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν