Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

iOttie iTap Magnetic CD Slot Mount

Κωδικός: HLCRIO152

Απο

26,00 €
22,00 

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Ποσ.:

Το iOttie iTap MagneticCD Slot Mount είναι μια εξελιγμένη και πλήρως λειτουργική λύση τοποθέτησης τηλεφώνου που παρέχει ισχυρή λαβή για όλα τα smartphones χρησιμοποιώντας μαγνητική λαβή. Χρησιμοποιώντας μια στεφάνη από αλουμίνιο, το iTap Magnetic CD Slot Mount είναι χτισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και έχει ένα σύγχρονο σχέδιο που τον κάνει να ξεχωρίζει.. Σε αντίθεση με άλλες βάσεις CD Slot Mount, το iTap Magnetic CD Slot Mount σχεδιάστηκε για να επιτρέπει πλήρη περιστροφή 360 μοιρών, παρέχοντας στον χρήστη καλύτερη γωνία θέασης. Παρέχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό κλειδώματος και απελευθέρωσης One Click μαζί με τα μαξιλαράκια πυριτίου που τοποθετούνται στους βραχίονες σύνδεσης για την αποφυγή ζημιών, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις δονήσεις στη συσκευή. Με τη χρήση μαγνητών σπάνιων γαιών, οι χρήστες θα μπορούν να παρατηρούν την ισχυρή λαβή μόλις τοποθετήσουν το μαγνήτη κοντά στο στήριγμα. Το iTap Magnetic CD Slot Mount φιλοξενεί τα περισσότερα smartphones καθώς και τις θήκες τους χρησιμοποιώντας τη παρεχόμενη μεταλλική πλάκα. Είναι πιο συμπαγές από ό, τι οι περισσότερες βάσεις εξαερισμού στην αγορά. Απλά συνδέστε τη μαγνητική πλάκα στο smartphone σας και τοποθετήστε το με το ένα χέρι.

  • Σημείωση: Ο μαγνήτης δεν πρέπει να προκαλεί διακοπή στην υπηρεσία ή τη σύνδεση του smartphone σας κατά τη χρήση. Μπορεί να προκαλέσει δευτερεύουσες παρεμβολές στη λειτουργία gps του smartphone και θα επανέλθει στο φυσιολογικό μόλις αφαιρεθεί από τη βάση.
  • Παρέχει επιλογή εσωτερικής και εξωτερικής μεταλλικής πλάκας. Κάθε πλάκα χρησιμοποιεί μια κολλητική ταινία για να συνδεθεί για να επιλέξει τη θέση τοποθέτησης της συσκευής και είναι εύκολα αφαιρούμενη. Οι 6 μαγνήτες σπάνιας γης παρέχουν δύναμη έλξης 7 λιβρών για να δώσουν στους χρήστες μια ισχυρή λαβή.
  • Μικρό και συμπαγές με εξελιγμένο σχεδιασμό. Παρέχει γωνίες προβολής 360 ° χρησιμοποιώντας μια άρθρωση στροφέα για να δώσει στον χρήστη βελτιωμένη προβολή της συσκευής του.

Κωδικός Προϊόντος HLCRIO152
Κατασκευαστής iOttie
Χρώμα Black
Κατάλληλο για παρμπρίζ Όχι
Κατάλληλο για ταμπλό αυτοκινήτου Ναι
Μέγιστο Πλάτος -
Ελάχιστο Πλάτος -
Περιστροφή 360°
Διαστάσεις Όχι
Eγγύηση 1 Year

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Τιμή
Αξία
Ποιότητα

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν