Καλάθι Αγορών

κανένα προϊόν 0,00 €

My Cart -

κανένα προϊόν
My Cart: (0)
s
Κατηγορίες

RAVPower Filehub All-in-1 Wireless Travel Router AC750

Κωδικός: RP-WD009
67,00 

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Ποσ.:

Όχι μόνο μουσική ροής, φωτογραφίες, βίντεο, περιήγηση σε έγγραφα αλλά και μεταφορά αρχείων μεταξύ των καρτών SD, SSD / HDD και της συσκευής σας (Πρέπει να κρατήσετε το κουμπί τροφοδοσίας για 5 δευτερόλεπτα έως ότου η λυχνία LED ανάψει για να ενεργοποιήσετε το filehub).

  • Ασύρματη μεταφορά δεδομένων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας οπουδήποτε

Κρατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για 5 δευτερόλεπτα μέχρι το εικονίδιο wifi να ανάψει. Τοποθετήστε το σκληρό δίσκο USB ή την κάρτα SD. Συνδέστε το WiFi του filehub (ένα τοπικό δίκτυο, δεν χρειάζεται Internet) Υποστήριξη για τη σύνδεση έως και 5 tablet ή φορητών υπολογιστών ταυτόχρονα. Συνδεθείτε στην εφαρμογή αρχείου RAV filehub ή πληκτρολογήστε 10.10.10.XXX μέσω ιστού στο tablet ή φορητό υπολογιστή του τηλεφώνου σας.

  • One Key Backup 

Βήμα 1: Κρατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για 5 δευτερόλεπτα μέχρι το εικονίδιο wifi να ανάψει.

Βήμα 2: Συνδέστε τη μονάδα flash / μονάδα σκληρού δίσκου και κάρτα SD. Περιμένετε μέχρι η λυχνία LED «SD» να μην αναβοσβήνει. (Προσδιορίστε τη συσκευή έτοιμη).

Βήμα 3: Όταν η λυχνία LED δεν αναβοσβήνει, κρατήστε πατημένο το κουμπί 'SD' usb 'περίπου 5 δευτερόλεπτα έως ότου η λυχνία LED αναβοσβήσει ξανά. (Τώρα το RP-WD009 διαβάζει την κάρτα SD σας.)

Βήμα 4: Περιμένετε έως ότου η φωτεινή ένδειξη LED 'SD' δεν αναβοσβήνει πια, αφού ολοκληρωθεί η δημιουργία ενός εφεδρικού πλήκτρου.

Βήμα 5: Τώρα μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας 'SDbackup' στη μονάδα flash / σκληρό σας δίσκο μέσω του αρχείου APP RAW FileHub ή 10.10.10.254.

Μεταφορτώστε εύκολα τις φωτογραφίες ή το βίντεο που έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα SD στον σκληρό σας δίσκο ή στη μονάδα flash

  • Portable DLAN Media Streamer & Sharer

Έως και πέντε διαφορετικές συσκευές για την απρόσκοπτη κοινή χρήση με τις οικογένειες, τους φίλους σας και τη ροή των βίντεο, των φωτογραφιών και της μουσικής σας στα συνδεδεμένα smartphones, tablet, τηλεοράσεις, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, Chromecast, Roku και άλλες συσκευές DLNA.

  • Αποθηκεύστε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας σε κάρτα SD ή σκληρό δίσκο

 Χρησιμοποιήστε την κάμερα in-app για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας σε κάρτα SD ή HDD μέσω του RAV FileHub, ώστε να μπορείτε να απελευθερώσετε τη μνήμη του τηλεφώνου ή του iPad σας για άλλα πράγματα (το τηλέφωνό σας πρέπει να συνδεθεί με το wifi του FileHub σε 10 μέτρα .)

  • Εύρος συχνοτήτων: 2,4GHz και 5GHz

Αναβαθμισμένη ταχύτητα Wi-Fi στη ζώνη 2.4GHz και έως 433 Mbps σε 5GHz. Μετατρέψτε αμέσως ένα ενσύρματο δίκτυο σε ασύρματο δίκτυο. Και γεφυρώστε και επεκτείνετε το WiFi, μοιραστείτε το Διαδίκτυο με ασφάλεια με άλλους.

Band Frequency 5 Ghz, 2.4 GHz

Data Transfer Rate 300 Mb per second

Backup Rate 12-18 Mbps

Connectivity Technology Wireless

Item Dimensions 4.45 x 3.03 x 0.91 in Item

Weight 7 ounces

Wireless Compability 2.4 GHz Radio Frequency, 5.8 GHz Radio Frequency

Κωδικός Προϊόντος RP-WD009
Κατασκευαστής RAVPower
Χωρητiκότητα 6700mAh
Χρώμα Black
Πλήθος Θυρών Όχι
quick charge Όχι
Τάση εισόδου -
Τάση εξόδου -
USB Type C Όχι
Χρόνος Φόρτισης 3 hours
Βάρος 200g
Διαστάσεις 11.3 x 7.70 x 2.31 cm
Eγγύηση 18 months

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

  1 αστέρι 2 αστέρια 3 αστέρια 4 αστέρια 5 αστέρια
Τιμή
Αξία
Ποιότητα

Αξιολογήστε αυτό το προϊόν